سلام خدمت مخاطبين سایت سرگرمی در اين پست مطالبی با ارزش و خواندنی قرار داده ایم امیدواریم با مطالعه آن نهایت استفاده را ببرید

    اگر از اين پست لذت برديد و خوشتون امده در صفحات اجتماعي خود به اشتراک بگذاريد تا ديگران هم استفاده کنند.

    و همچنين خواهشمنديم با نظرات و پيشنهادات خود ما را ياري بفرماييد

    با گذاشتن نظر در قسمت دیدگاه ها می توانید ما را در بهتر شدن یاری کنید

    باقلا قاتق

    باقلا قاتق غذای خوشمزه گیلان و خطه شما است که یکی از غذاهای محلی معروف ایران است و در این مطلب آشپزی تاپ ناز طرز تهیه باقلا قاتق را به شما آموزش می دهیم.

    باقلا قاتق

    مواد لازم باقلا قاتق گیلانی

    • تخم مرغ 3 عدد
    • پاچ باقلای کشاورزی 300 گرم
    • شوید خشک 4 حبه
    • کره یا روغن زیتون 100 گرم
    • سیر کوبیده شده 4 حبه
    • آب یک لیتر
    • دارچین به میزان لازم
    • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

    باقلا قاتق

    روش تهیه باقلا قاتوق گیلانی

    پوست باقلا را جدا کنید و با کمی روغن و یا کره آن را تفت دهید.

    پس از کمی تفت دادن باقلا، سیر کوبیده شده، شوید و مقداری زردچوبه و نمک را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی تفت بخورند.

    سپس 1 لیتر آب روی انها بریزید تا باقلا نیم پز شود و وقتی آب درون باقلا به جوش آمد تخم مرغ ها را به آنها اضافه کنید.

    تخم مرغ ها باید خوب پخته شوند و نباید در غذا هم زده بشوند.

    در آخر پخت باقلا هم می توانید آن را با مقداری دارچین و نمک خوش عطر کنید و از طعم آن لذت ببرید.

    نکاتی خاص برای درست کردن باقلا قاتق

    • پاچ باقلای خشک را از فروشگاه های خواروبار می توانید بخرید.
    • پاچ باقلا دو نوع است : پاچ باقلای محلی که بعد از پخته شدن شکلش را حفظ می کند و پاچ باقلای کشاوری که زودپز است و اگر زیاد پخته بشود له می شود.
    • تخم مرغ را نباید داخل غذا هم زده شود.
    • شوید اگر خیلی زیاد باشد باعث تلخ شدن غذا می شود.
    • اگر از باقلای تازه محلی استفاده می کنید، نیاز به خیس خوردن ندارد، ولی نوع خشک آن نیاز به خیس خوردن دارد.
    • باقلا را از شب قبل خیس کنید تا پوست آن راحت کنده شود.
    • بهتر از باقلای مازندران استفاده نکنید، زیرا این باقلا در تهیه باقلا وابیج به کار می رود.
    • می توانید این غذا را با ماهی شور، سیرترشی، زیتون پرورده، ماست و خیار سرو کنید.
    • اگر نمی توانید تخم مرغ مسرف کنید نیازی نیست که آن را به غذا اضافه کنید.
    بیشتر : طرز تهیه خورش ترشه واش گیلان


    شما مخاطبين عزيز سايت سرگرمی از اين پس با مراجعه به وب سايت ما مي توانيد جديد ترین مطاب را مطالعه کنید و از خواندن ان ها لذت ببريد

    وچنانچه انتقادي به سايت ما داشتيد مي توانيد در قسمت نظرات ما را در جريان بگذاريد

    سایت سرگرمی.

ارسال دیدگاه

© تمامی حقوق مطالب برای وبسایت سرگرمی محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع و شرعا حرام می باشد.
طراحی و کدنویسی : رضا دلیر